EP: Foto Filippo, de elektronicaspecialist in regio Leiderdorp

 

De opening van onze gloednieuwe winkel EP:Foto Filippo is een feit! Op het vertrouwde adres (Winkelhof 42). Kom langs en vier met ons mee!

Onze spectaculaire openingsaanbiedingen zijn geldig t/m 4 november 2023.

 

Wie is Electronic Partner (EP)?

Electronic Partner (EP): staat voor 100 winkels in Nederland, die worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis en service. Het assortiment bestaat uit wit en bruingoed. De slogan is: EP: denkt met je mee.

 

Waarom kiezen wij voor Electronic Partner?

Door de grote veranderingen in de markt en de vraag naar speciaalzaken in fotografie maar ook in wit- en bruingoed, hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij Electronic Partner. Samen met  EP en hun expertise kunnen wij jou alle service verlenen die je nodig hebt bij de aanschaf van bijvoorbeeld een wasmachine of televisie.

 

Wat is er veranderd?

Als aanvulling op ons uitgebreide foto assortiment kun je nu ook bij ons terecht voor wasmachines, koelkasten, magnetrons, koffieautomaten, steelstofzuigers en nog heel veel meer. De winkel heeft een hele nieuwe uitstraling gekregen die past in de huidige tijdsgeest.

 

Wat is er niet veranderd?

Wat er zeker niet is veranderd is ons uitgebreide assortiment fotocamera’s en afdrukservice. Het assortiment camera’s wordt zelfs uitgebreid zodat je uit nog meer modellen kunt kiezen. Ook de pasfoto’s en foto’s afdrukken blijven we natuurlijk gewoon doen. En misschien nog wel het belangrijkste wat niet veranderd is het team van EP:Foto Filippo. Wij blijven garant staan voor de hoge service, onze kennis en de gezelligheid in de winkel.

 

Welke merken zijn erbij gekomen?

De bekende fotomerken blijven we natuurlijk gewoon houden: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic, Fuji, Nanlite, Godox, Hoya, Peakdesign, LowePro en Sonos voor de muziek. Nieuwe merken die erbij zijn gekomen zijn onder anderen: Miele, Siemens, Bosch, AEG, Jura, Oral-B, Atag, Pelgrim, Hisense en nog heel veel meer.